Blog

Dizájn a divatfotózásban

A tökéletes összhang megteremtése nem csak otthonainkban lehet érdekes és fontos feladat, hanem külsőnkkel kapcsolatban is, vagy éppen fotókon, melyekből inspirálódhatunk akár az öltözködés, akár a lakberendezés világában. Ebben segíthetnek Emily Soto gyönyörű képei, melyek mindenféle kort és hangulatot vonultatnak fel, de mindet hasonlóan, felismerhető stílusban. A derengés mögött tökéletes tervezettség lapul. További képeket nézhettek meg a művésznőtől a dekooderen és az InstantLifeon. Kellemes gyönyörködést kívánok minden olvasómnak!

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban