Blog

HÉTVÉGI HÁZ: eklektika a szigorú külső mögött

A képen látható épület bár remekül néz ki, pusztán külseje miatt biztosan nem került volna fel a blogra, hiszen első ránézésre egy tipikus bézs-barna, falfülkés minimált rejt, amiből tucatnyit lehet találni minden külföldi és magyar honlapon, blogon. Viszont amint „belépünk” a házba, meglepve tapasztaljuk, hogy bár a színek megfelelnek a várakozásnak, de a stílus sokkal, de sokkal érdekesebb annál, mint amit reméltünk. Nagyon jópofán ötvöződik a velencei tükör az etnikus elemekkel, az antik festmény az organikus fatörzsekkel, a kristálycsillár az eklektikus és retró bútorokkal, a minimál fürdőkád a szocreál kültéri bútorhuzatokkal. Remek érzékkel összeválogatott színek és formák, igazán meggyőző otthon, bármikor beköltöznék.

Forrás 1,2

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban