Blog

Raklap komód

Raphael Charles trükkös kis léckupaca egy raklapon nem más, mint egy csinos kis komód. Barátságos, környezettudatos és ötletes. Akinek úgy tűnik, hogy mostanában rá vagyok kattanva a fára, az jó látja a helyzetet. Egyre több és jobb fa ház és bútor jön szembe velem mostanában és alkotóiknak egytől-egyig csak gratulálni tudok. És azért ne higgyük, hogy ezt a kisbútort elég volt pár perc alatt összelapátolni. Először is kell egy alátétszerkezet, másodszor pedig komoly válogatás és barkácsolás szükségeltetik ahhoz, hogy végül pont olyan legyen a végeredmény, mintha a tökéletesség pusztán a véletlennek lenne köszönhető.

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban