Blog

HÉTVÉGI HÁZ: egy élhető „erdészház”

Nem igazán az én világom a csupa fa, csupa kő, kicsi fém, kicsi üveg, teljesen neutrális színű ház, mint olyan, de mindig elismerem, ha valami nagyon egyben van és ez a ház nagyon egyben van. Ha kihajítjuk a félresikerült barna árnyalatú virágos párnát a nappaliból, akkor számomra egy tökéletes enteriőrt kapunk sok szép természetes anyaggal, ikonikus bútorokkal, rusztikával, modernséggel, apró ötletekkel tarkítva. Ráadásul erősen emlékeztet Piet Hein Eek munkáira a belső tér és simán el tudnám benne képzelni Alex fiam kalózszobáját is. Nagyon nicety.

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban