Blog

Geometrikus szivárványos garázs

Létezik egy garázs a világon, ami pont úgy néz ki, mint amilyet mi terveznénk Mónival, ha felkérnének minket egy garázs színtervezésére és közölnék, hogy mindegy milyen legyen, csak jó színes!
Ugyan Craig & Karl beelőzött, de nem is baj, mert a mi garázsunkba úgysem állhatna be senki, miután elkészült, nehogy tönkretegyék a művünket! 🙂

A fények és árnyékok miatt nehéz megállapítani, hogy pontosan milyen színek kerültek a falakra, de úgy képzelem, hogy nagyjából ilyenek, mint a színsor színei, amit nektek állítottam össze. Ugye, milyen vidám?

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban