Blog

Lakberendezési kiegészítők mór stílusban

Milyen remek is az, amikor távoli világok és régmúlt korok motívumai be (vagy vissza?) szivárognak a XXI. századi dizájnba.
A MINIZELLI oldala számtalan hasonló, teljesen naprakész, de mégis a marokkói  gyökerekből táplálkozó, autentikus észak-afrikai design tárggyal van tele. Aki szereti ötvözni a stílusokat, szereti a fuzionális dizájnt vagy csak simán rajong a marokkói motívumokért, remek bútorokat és kiegészítőket szerezhet a Younes Duret Design-tól, vagy másoltathat le az asztalosával…

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban