Blog

HÉTVÉGI HÁZ: színes japán loft

Az Arakawa színes japán háza az első olyan megvalósult projekt, amit úgymond „öregedésgátló építészetnek” is mondhatnánk. A tervezők arra tették fel az életüket, hogy olyan épületeket tervezzenek, amelyben a lakók nem megszokott környezetben élnek, és folyamatosan arra kényszerülnek, hogy használják a testüket, az érzékszerveiket. Erre legjobb példa az erős színek használata, az érdekes formák sokasága és a mindent felülmúló (még Hundertwassert is, ami nagyon nagy szó, ha valaki végigsétált már Bécsben, a Löwengasse utcai járdáján!) térhatású padló.
A kísérlethez csak gratulálni tudok. Kipróbálni szívesen kipróbálnám, de hogy laknék-e benne, azt még nem döntöttem el…

Forrás 1,2,3,4,5

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban