Blog

Művészi bútorok a KOKET-től

Ritkán jutok olyan egyedi bútorokat tervező és forgalmazó cég honlapjára, ahol eláll a lélegzetem, ma azonban bekövetkezett ez a pillanat. Tudom, a férfiak nem igazán fognak elalélni a látottaktól, de azért azt nekik is el kell ismerni, hogy kivételes gondossággal jártak el mind a tervezők, mind a kivitelezők a munkájuk során. A KOKET bútorai szemet gyönyörködtetőek és üdítően ötvözik a régit az újjal. Nemes anyagaiknak köszönhetően a dizájnjuk kortalanná válik. Ezt nevezem én egyedi bútornak, még akkor is, ha igazából tömegtermelésről van szó!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban