Blog

HÉTVÉGI HÁZ: kis fehér az óceán parton

A Saunders Architecture kiadásra tervezett óceán parti kis stúdiója – híven a vízparti fílinghez – fehérre festett lécekkel borított. Falait az óceán vize nyaldossa, talpa alatt sziklák hevernek. Kiválóan inspiráló környezet művész bérlőinek. Pofon egyszerű formájával messziről felhívja magára a figyelmet, de mégis mondhatjuk rá, hogy tájba illő, hiszen remekül rímel a habok fehérjére. Szögletes formájának köszönhetően azonban mégsem olvad bele bele a hullámok taréjába. Az épület ráadásul öko, komposzt wc és szolár panel tartozik hozzá. Kicsi, de remek épület, amit magam is szívesen kibérelnék pár napra, ha egyedülálló művésznő lennék és ihletre vágynék vagy éppen írói válságba kerülnék.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban