Blog

HÉTVÉGI HÁZ: egy magastetős lapostetős ház

Mikor a Djuric Tardio Architectes munkáját megláttuk Pepével, azonnal építkezni támadt kedvünk. Korábban már az Ő fejében is megfordult egy hasonló megoldás, mert ahol mi lakuk, ott nem lehet lapostetőt építeni. Nálunk a lamellákat el lehetett volna fordítani, így eső esetén is lehetett volna a tető szinten tartózkodni. A buli azonban költségesnek bizonyult, ezért maradt a magastető és felöltöztettük egy koránt hagyományos ruhával házunkat. Ettől függetlenül, ha egyszer újra építkeznénk, nem elképzelhetetlen, hogy mégis elsütnénk valamilyen formában ezt a poént.

Hihetetlen, hogy ez a nem túl nagy és letisztult ház menyi apró érdekességgel van tele.
Mindenképpen említésre méltó a fa burkolat a házon, a tükröződő üvegfelületek, a tetőkert a dísz- és haszonnövényekkel, a felülvilágítók, az ízlésesen összeválogatott design bútorok és tárgyak, a vicces trófea, a tolóajtók, a faláttörések és a sok-sok fa használata.

További faburkolatos házakat láthattok blogomon itthonról és külföldről itt, itt, itt, itt, itt.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban