Blog

Pixel üvegnyuszi Húsvétra

Kohei Nawa PixCell kollekciója varázslatos, élet nagyságú üvegállatokat rejt. Szívesen elnézegetném az első képen szereplő üvegművészeti alkotást Húsvétkor az étkező asztalunk közepén, a kollekció többi darabját pedig az otthonom különböző pontjain. Egy apró ötletből – nevezetesen, hogy buborékokból, pixelekből hozunk létre egy felületet – mesés alkotások születhetnek. Modern lakások falán poszteren is igazán ütős dekorációként szolgálhatnak ezek a helyes kis állatkák. De jó lenne őket élőben, közelről is szemügyre venni…

Forrás 1,2,3,4

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban