Blog

HÉTVÉGI HÁZ: egy nyitott épület Japánban

Japánban, Tanabe-ban található a képeken látható nyitott épület, a Studio C+, melyet a Waro Kishi +  K.ASSOCIATES/Architects tervezett. Az épület a viszonylag kis mérete több funkcióval is rendelkezik. Rádióállomás működik az épületben, zenei stúdiónak, nonprofit gyereknevelést segítő központnak és irodáknak is otthont ad. Az építménymagasságot 10 méterben maximalizálták és kis alapterület állt rendelkezésre, ezért születhetett meg ez a külső héján különleges áttörésekkel tarkított, alapvetően zárt, egyszerű tömegformálású épület. Belső, nyitott udvarából, ha felfelé tekintünk, csodálatos építészeti élményben lesz részünk. A belső elrendezés és berendezés tökéletesen leköveti az épület külső képét. Gyönyörű, izgalmas, tiszta és rendezett. Szeretjük a japán építészetet! Tudnak valamit arrafelé!

Forrás 1,2

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban