Blog

Szentendrei Szabadtéri Múzeum (Skanzen)

Tegnap a Szentendrei Szabadtéri Múzeumban, azaz a Skanzenben jártuk a családdal. Úgy terveztük, hogy 1-2 órát eltöltünk ott és aztán hazajövünk elaltatni Alibabát, de az ott tapasztaltak felülírták a terveinket, hiszen több mint 4 óra volt, mire egyáltalán körbejártuk a területet. Meg-megálltunk, kicsit ettünk, ezt-azt vettünk, néha kézműveskedtünk és egyszer csak délután lett. Szerencsére vittünk biciklit és kismotort is, így a gyerekek nem fáradtak annyira el. Jobban mondva Alibaba szerencsére annyira elfáradt, hogy aludt egy jót ebéd után, de délután újult erővel folytatta a vad motorozást. Mindenkinek csak javasolni tudom a Skanzent, mint programot, de ha ott kívánnak étkezni, akkor vagy vigyen mindenki elemózsiát vagy sok-sok pénzt, mert bizony a parkolással, vásárfiával és az ebéddel együtt igen sokat ott hagytunk. Ennek ellenére a látvány és az időjárás mindenért kárpótolt és sikerült pár nagyon szép régi épületet és enteriőrt lencse végre kapnom. Fogadjátok szeretettel!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban