Blog

HÉTVÉGI HÁZ: táguló facsiga

Találtam ma egy helyes kis fával burkolt házat, ezt szeretném ma megmutatni pár kép erejéig. Kíváncsi leszek a visszajelzésekre!

A képek, amiket a Wohnhaus Lenz-ről találtam kicsik ugyan, de tisztán látszik, hogy a tervezők (Kauffmann Teilig &Partner) egy koránt sem megszokott formát választottak. Az íves épületeket ráadásul sem kivitelezni, sem bebútorozni nem könnyű. Ennek ellenére azt gondolom, hogy egy kellemes, érdekes tömeget sikerült létrehozni az íves és szögletes formák kombinálásával. Az első szint óriási teraszát mindössze egy karcsú oszlop gyámolítja, a másik két terasz is konzolos megoldású, így az önmagába visszahajló formát igen érdekesen szabdalták fel, forgatták ki, hasogatták be. A földszinten kissé sok a közlekedő és a színvilág is talán túl nyugodtra sikerült, de a külső és belső lépcsők, na meg az óriási üvegfelületek mindenért kárpótolnak. Engem legalábbis mindenképpen…

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban