Blog

Fa mintás szőnyegek

A legzordabb műgyanta padlós, tiszta beton, minimál stílusú házat is feldobják a most következő gyűjtemény darabjai, viszont akik imádják a természetet és soha meg nem unnák, azoknak még az sem lenne túlzás, ha fapadlóra tennék ezeket az izgalmas kiegészítőket. Sokféle formájú, színű és mintájú példányt sikerült levadásznom, így talán minden kedves olvasóm szívét megdobogtatja majd valamelyik fa mintás szőnyeg.

Akár falra is tehetjük, szép falikép válik szőnyegünkből.

Modernebb lakásokba szürkés árnyalatban is beszerezhető.

Ez nem az én világom, de hátha valakié igen…

Ezen ugrabugrálnék a legtöbbet…

Ezek az igazi fából készült Eliza Strozyk csodák külön fejezetet érdemelnének (sőt, egyszer már ki is érdemelték, cikk itt).

Keleties hatású és minimál lakások kedvelt kiegészítője lehetne ez a típus, de az utolsó kép arról árulkodik, hogy eklektikusabb lakásokban is otthon tudná magát érezni.

Futószőnyeg rojttal a klasszikust kedvelőknek.

Fa odú és fa minta. Ezek a rajzolatok egyébként nem is annyira ritkák.

Ez egy nagyon szép szőnyeg, akár fürdőszoba kilépő is lehet.

Végül pedig csak a vicc kedvéért egy trendi baglyos szőnyeg. A bagoly biztosan jól érezné magát valamelyik előző szőnyeg társaságában.

Forrás 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban