Blog

Egyszerűek vagyunk, de szeretjük a lehetetlent!

„…Tiszteljük a régit, de akarjuk az újat! Kihívásokat akarunk, szembemenni a normálissal, az elvárásokkal és az elfogadottal!”
Nem is kezdődhetne frappánsabban egy design csapat honlapjának bemutatkozó szövege! Nézzétek ezeket a tárgyakat! Ezek olyanok, mintha mind a jövő emlékei lennének!
A csapat tagjai egyfajta történetmesélőnek tartják magukat, akik hisznek a különböző tudással és képességgel rendelkező emberek fúziójában. Történeteikben pedig nem mást mesélnek el, mint a fantáziától a gyártásig, a megfogalmazástól a termékig vezető utat. Hasonlóan a Haute Couture divatházakhoz a stúdió a dizájnereinek a legnagyobb tervezői szabadságot adja és ennek eredményeképpen jöhetnek létre ezek a fantasztikus bútorok. A Demakersvan nem ismer korlátokat!

Ez a csipkekerítés ihlette pár éve az építész diplomamunkámat és a kocsim matricáját.

Forrás 1,2,3

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban