Blog

Eklektikus karácsonyfa 2011

Mióta gyerekeink vannak, sutba dobtuk a trendi karácsonyfa fogalmát (akit érdekel, mi volt a karácsonyi trend 2011-ben, itt elolvashatja). Hiába sokkal szebb egy egyszínű vagy kétszínű karácsonyfa, nincs hangulatosabb a tökéletesen tarkánál. Így volt ez idén is. Először csak feltettük a lakáshoz passzoló színűeket, aztán minden mindegy alapon ráhajítottuk az összes többit is, ami az évek során gyűlt össze és mi tagadás, nincs is nagyobb élmény annál, mikor egy 20 hónapos pici lány felébred az ebéd utáni szundiból és kerek szemekkel és széttárt karokkal a fenyőfa előtt állva csodálkozással vegyes ámulattal huhog, mint egy kis bagoly.

Így nézett ki a fa, mikor a házhoz érkezett.

Ezek lennének az enteriőrhöz passzoló színek.

Feltettük őket, de egy ekkora fát nem öltöztettek fel eléggé.

Ezért felakasztottuk a fára a fehér, az átlátszó és a fehér alapon tarka díszeinket is.

De még mindig nem éreztük úgy, hogy készen van, ráadásul az izzósornak is tarkán villogót, zenélőt választottunk, hogy minél nagyobb hatást váltsunk ki Ali babából, így hát rádobtunk mindent. Meg is telt a fa és mi is elégedettek voltunk a látvánnyal.

Alákerültek az ajándékok is, amik a környezet kímélése szempontjából többnyire újra felhasználható papírzacskókban, becsomagolatlanul érkeztek hozzánk! Köszönjük mindenkinek utólag is!

A két pocok Alex 1 soros kívánságlistájára felírt minicsocsójával játszik épp (ami kb. 3 Forintot nem ér, mert púpos a focipálya, ezért nem forognak rajta a bábuk).

Egy közeli kép egy eklektikus karácsonyfáról 2011-ből.

Végül egy másik közeli kép a fa egyik aranyos lakójáról. Illetve volt lakójáról, mivel tegnap újabb egy éves kényszerpihenőre küldtük a kis aranyost egy tágas dobozba, a pincébe…

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban