Blog

Kalóz szoba egy kislánynak

Aki nyomon követi a blogomat, láthatott már nálunk  több kalóz szobás bejegyzést is. Az egyikbe kimondottan kalózos szobákat gyűjtöttem össze, a másikban Alex fiunk kalózos szobáját mutattam be, amit aztán az Amiotthonunk rögtön be is fotózott a 2011. szeptemberi számába, és olvashattatok már cikket nálunk kalóz dekorokról, meg úgy általában a tematikus gyerekszobákról is. Arról, hogyan működnek jól, mit tegyünk, ha hosszú távra tervezünk gyermekünk lakosztályával kapcsolatban. Volt, hogy Alexszel együtt terveztünk gyerekszobát katalógusból, mert lakberendezőset játszottunk. Sőt, még arról is készült bejegyzés, hogyan készítsünk házilag kalóz kincsesládát megmaradt laminált padlóból!
A most bemutatásra kerülő gyerekszoba több szempontból is különleges. Az egyik, hogy a szoba Alex 7 éves lány unokatesójának készül, aki a nyáron nálunk járt és azonnal beleszeretett Alex szobájába. Mivel nyár óta sem változott meg az a vágya, hogy neki is ilyen legyen, ezért megterveztük Alex szobájának a párját, ahol sok hasonló elemet is felhasználtunk, de az egész szoba összességében mégis sokkal lágyabb, lányosabb lett. A fémből vízsugárral kivágott halálfejet karddal a héten hoztam el és nagyon tuti lett! A lány kalóz szoba akárcsak Alexnek tavaly, idén is karácsonyi ajándékba készül, így ha eljutunk a távoli unokatesóhoz az ünnepek idején, le is fotózzuk, hogy láthassátok élőben!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban