Blog

2012 divatszíne a TANGERINE TANGO

A világ méretű válság miatt már tavaly is egy élénkebb, merészebb színt határoztak meg az év divatszínének a színtervező kollégáim, s mivel a helyzet azóta csak fokozódott, ezért a szín is élénkült, vidámodott, erősödött, és lett a 2012-es év divatszíne a TANGERINE TANGO. Nem tudhatjuk, csak remélhetjük, hogy a világ színdiktátorai célt érnek-e tervükkel, hogy egy kellemes, meleg, tüzes színnel rángassák ki az érzelmi hullámvasút gödréből melankolikus állapotba zuhant embertársaikat. Mindenesetre a Tangerine tango remekül mutat bármilyen enteriőrben, igen sokféle színnel párosítható, kombinálható. Köszönhetően annak, hogy a vörösnek ezt az árnyalatát a férfiak is kedvelni szokták, várhatóan könnyeben el fog terjedni, mint a 2011-es év divatszíne, a lonc.

2012 divatszíne a divatvilágában

Színminta

RGB és CMYK kódok, továbbá, ha valaki plasztik színmintát szeretne venni, akkor az utolsó színcsíkon látható kódot keresse a Pantone honlapon!

Végül pedig példák arra, hogy a kanapé gyártók abszolút nyitottak hasonló színekre

Forrás 1,2,3,4,5

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN:

Az év színe 2016-ban a Rose Quartz és a Serenity

Az év színe 2015-ben a Marsala

Az év színe 2014-ben a Radiant orchid

Az év színe 2013-ban az Emerald green

Az év színe 2012-ben a Tangerine tango

Az év színe 2011-ben a Lonc

Az év színe 2010-ben a Türkiz

 

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban