Blog

A csempe, ha különleges

Sasadi penthouse lakásunk a finisébe érkezett. Egy-két hét és ha minden igaz, fotózható állapotba kerül. Bár ez a lakás kiadásra készül, így nincsenek méregdrága cuccok belehalmozva, és berendezve is csak éppen hogy csak be van, de mindenképpen igényesre terveztük, nem túl hivalkodóra és színesre, hogy lehetőleg minél könnyebben megtalálja majd új bérlőjét vagy tulajdonosát a kis 128 nm-es lakáska. A múltkor megmutattam, hogyan tettük fel a falmatricát a hálószobába, ma pedig arról hoztam egy képsort, hogy milyen csempe került végül a konyhapult fölé és hogyan.

Hetekig gondolkodtunk ügyfelünkkel, hogy mi lenne a legjobb és egyben legolcsóbb megoldás. Szóba került az egyedi mintával ellátott csempe, a tapéta üveg mögött, a színre festett üveg, a fém cseppfal, de végül visszatértünk a csempéhez, illetve a mozaikhoz. Ügyfelem első látásra beleszeretett ebbe a gyönyörűségbe, így nekem már csak annyi dolgom volt, hogy lelkére kössem, kizárólag arany csillámos bézs fugával lehet a tuti. Ebben nem is volt vita köztünk egy percig sem.

Itt még fuga nélkül próbáltuk oda a pulthoz, lehetőleg minél közelebb a természetes fényhez.

Itt pedig már csillogós bézs fugával pompázik a gyönyörű, színjátszós üvegmozaik csempénk. Hát nem gyönyörű? De.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban