Blog

Referencia: tavaszi, virágos gyerekszoba

A napokban készült el szinte 100%-osan kislányunk, ifjabb Hujber-Nagy Aletta (jelenlegi nevén Alibaba) szobácskája, köszönhetően annak, hogy a SZÉP HÁZAK fotósa Székely Péter nálunk járt, és így kénytelenek voltunk végre befejezni. A kicsinyítő képző ebben az esetben a szoba bájának szól, nem pedig a méretének. A teljes történethez az is hozzá tartozik, hogy a repülőgép hangárnak is beillő 20 nm-es szoba a leendő irodánk. Nagyjából 1 év múlva Ali baba az emeletre költözik bátyja mellé, ahol a 2 gyerekszoba, a gyerek dühöngő és a gyerekfürdő alkotja majd a gyerekbirodalmat. Pillanatnyilag az egyik fenti szoba az irodánk, ami csak 12 nm és igen szűkösen férnek el benne a katalógusok, anyagminták, egyebek, nem is beszélve arról, hogy mennyit rohangálok napközben a lépcsőn az emeleti dolgozó miatt.

Visszatérve a tavaszi, virágos kislányszobára, annyit érdemes még elmondani róla, hogy a berendezést Alex fiunk tavaly karácsonykor lecserélt bútorai alkotják. Az éjjeli szekrényt az ágy fejvége mögött, a párnák takarásában, egy 10 cm mélységű bútorlap formájában keressétek! A szobák falait a bútorokhoz igazítottuk. A függönyök, a szőnyeg, a textilek, a dekorációs tárgyak nagy része a bútor zöldjére rímel. A lámpák is Alex régi lámpái, de egy modern otthon modern kislány szobájában is remekül mutatnak, így nem cseréltük le őket. A dekorációként szolgáló képek Alex műalkotásai (na jó, a családot ábrázoló rajz Pepétől származik). A gyerekek kéz- és láblenyomatai, brico-s falmatricák, KIKA-s puzzle képkeretek, IKEA-s színre fújt nagy méretű képkeretek, egy saját kezeim által zöld polárba öltöztetett tükör és az itt a blogon már bemutatott függönycsipeszek díszítik a szobát. Természetesen a nyitott polcokon az elmúlt években összegyűlt apró kis emlékek foglalnak helyet, amik igazából csak hangulatelemek, vagyis porfogók.

Azt gondolom, hogy összességében nagyon vidám lett a kislányszoba. Az a fura helyzet állt elő, hogy ez egy olyan babaszoba, ahol a tulajdonos nagyon, de nagyon sok időt tölt el, mert úgy tűnik, sikerült eltalálni az ízlését. Köszönjük a megbízást Alibaba! 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban