Blog

Mágneses polc

A Magnetic Spirit egy zseniálisan egyszerű ötletre épül. Adottak a négyzet és negyed kör alakú mágneses alátét lemezek, melyeket feltehetünk a falra négyzet, álló vagy fekvő téglalap, kör, ellipszis(szerűség) vagy levél alakban, sőt – bár a képek nem mutatják – ezekből az elemekből akár szív alakot is megformázhatunk. Próbáljátok csak ki!
És ha az alaplappal elkészülünk, nincs is már dolgunk, mint kitalálni, hogy milyen méretű, színű és alakú polcokkal szórjuk tele. Tehetjük szabályosan őket, vagy szabálytalanul, és persze úgy is, hogy úgy tűnjön, mintha nem lenne rendszer a dologban, pedig van. Helyes kis videót láthattok ezen a linken. Javaslom, hogy nézzétek meg a web oldalukat is, mert további szép megoldásokat láthattok ott!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban