Blog

Halloween koponyával jó

Természetesen a tök az igaz dekorációs elem Halloween ünnepén, de nekem ez idén sajnos kimarad és helyette valami egészen különleges, ámde legalább olyan ijesztő témájú kortárs képzőművészeti remekeket mutatok. Ez az ünnep úgyis a gyerekek ünnepe igazából, Alex fiam pedig odavan a koponyákért, ha más nem, Ő biztosan örülni fog.
Takashi Murakami „Homage to Yves Klein” című képsorozata a Perrotin Galériában látható. Ezekkel a képekkel kapcsolatban annyit érdemes tudni, hogy Yves Klein 1955-től kísérletezik monokróm képekkel. A kísérletek során leginkább vöröset (tűz), aranyat (Nap), kéket (víz, levegő) használ, így Murakami sem tett másképpen. Ezen színek keveredéséből állnak össze nagy méretű, meghökkentő témájú vásznai.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban