Blog

HÉTVÉGI HÁZ: ablakokkal a világra

Van úgy, hogy az ember egymást követő hétvégéken ugyan annak az építész irodának a terveibe szeret bele. A múltkori feketére festett „pozdorja” ház után, most következzen egy szintén sötétre festett épület.
A Tham &Videgard Arkitekter pofon egyszerű tömeget díszített fel random módon elszórt, fadobozba zárt üvegfelületekkel. A tegnapi napon közzétett „életszagú” lakással ellentétben ez ismét egy steril otthonra hozott példa, de én híve vagyok a rendnek, a rendezettségnek és a fotózásra szépen kiürített és rendbe tett tereknek. Akinek van képzelő ereje, úgyis látja maga előtt, amint egy lakás otthonná válik, abban a pillanatban, ahogy tulajdonosai és azok személyes tárgyai ellepik. Ennek az épületnek pedig pont a rendezetlenül rendezett rend az erénye és a bája.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban