Blog

HÉTVÉGI HÁZ: kívül zord, belül otthonos

A Tham & Videgard Arkitekter munkáját szeretném ma megmutatni nektek, mégpedig azért, mert nemcsak ez a ház rendelkezik zord külsővel ma, hanem az időjárás is.
Szeretem a zord házakat egyébként. Van valami bája a sötét házaknak. Tudom, ez elég ambivalens módon hangzott, de számomra sokszor sokkal tájba illőbb egy sötét ház, mint egy fehéren vakító. Természetesen éjjel mindenképpen igaz ez az észrevétel, de sok esetben nappal is. Főleg olyankor, amikor egy házat magas fák, dús növényzet, esetleg erdős dombok, hegyek vesznek körül.

A „K house” egyébként 2004-ben épült, de akár napjainkban is születhetett volna. Nincs semmi szégyellni valója sem formáját, sem elrendezését, sem épületszerkezeti elemeit tekintve. Nekem nagyon tetszik és akit hozzám hasonlóan bővebben érdekel az épület, a forrásban hosszan olvashat róla még.

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban