Blog

Publikáció: amiotthonunk 2011/9. (Régi és új mesteri eklektikája)

Az amiotthonunk 2011. szeptemberi száma egyik kedvenc munkánkkal a nyitó oldalán jelent meg és további érdekessége, hogy az újságban szerepel kisfiunk, Alex kalózos szobája is. Az újság online cikke itt található.

A lakás érdekessége, hogy tulajdonosai olyan otthon szerettek volna, ami nem jön szembe minden sarkon, továbbá, hogy a stílusváltás ellenére amit csak lehet, mentsünk át a régi otthonukból, illetve ha mód van rá, akkor régiségpiacon beszerzett elemek is kerüljenek betervezésre. Így történt, hogy két üvegasztal és a dísztárgyak zöme átjött az új otthonba – bár a legtöbb aranyra vagy perlbeigere lett lefestve, hogy passzoljon az új enteriőrbe. Az értékmentésnek szép példája például a karosszék a nappali részben, ami a Devecseri régiség piacról érkezett ide. A székek a Lotus homeból vannak, általunk választott huzattal készültek, a többi bútor pedig mind a hna design studio terve, beleértve a személyre szabottan készült, ergonómiailag a családoz illeszkedő kanapét is. A falra egyedileg tervezett festmény és falfestés került.

A lakás több, mint másfél évig készült, de a jelek szerint megérte, hiszen az amiotthonunk magazin címlapra érdemesnek ítélte.

Az újságot még egy hétig lehet kapni az újságárusoknál (később a szerkesztőségben: info@amiotthonunk.hu), aki teheti vegye meg!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban