Blog

Publikáció: amiotthonunk 2011/9. (Alex kapitány fedélzete)

Az amiotthonunk 2011. szeptemberi száma egyik kedvenc munkánkkal a nyitó oldalán jelent meg és további érdekessége, hogy az újságban szerepel kisfiunk, Alex kalózos szobája is.

A szobát a legnagyobb titokban, 2010 karácsonyára készítettük Alexnek férjemmel, Pepével, akit már ismerhettek a blogunkról, hiszen többek között megosztotta veletek a kalózláda készítés fortélyait is egy bejegyzésben. Alex persze tudta, hogy mire készülünk, mert rengeteget segített a fúrás-faragások alkalmával és a beszerzőkörutakra is velünk jött, de a végleges állapotot csak Szenteste pillantotta meg. Azóta is imádja a szobáját, ahol hol rend van, hol káosz. Mindenesetre nagyon szeret az íróasztalánál tanulni a kis elsős és az ágya is tökéletes kuckónak bizonyult.

A szobáról készült aranyos cikket – mely egy Alexszel készített interjú eredménye – mindenkinek ajánlom elolvasásra! Nekünk nagyon tetszett! 🙂

Az újságot még egy hétig lehet kapni az újságárusoknál (később a szerkesztőségben: info@amiotthonunk.hu), aki teheti vegye meg!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban