Blog

Referencia: esztétikai központ, mintha otthon lennél

A napokban készült el az egyik színtervezési munkánk, melynek némi lakberendezési és dekorálási része is lett végül. Évával annyira egymásra hangolódtunk a munka során, hogy egyszer csak azon vettük észre magunkat, hogy gondolatban be is rendeztük, be is laktuk a szobákat a legapróbb részleteket, tárgyakat is elhelyezve a térben. A színtervezésből mindent, a rögtönzött ötletekből pedig sokat megvalósított Éva, és hozzáadta saját, kifinomult ízlését is, így jöhetett létre röpke pár hét alatt a semmiből – egy kék-sárga albérletből – egy csodaszép kis oázis a szépülni vágyó hölgyeknek Újpest egyik kedves kis utcájában.

Mikor Éva rám talált a neten, már javában folytak a munkálatok és bár tudta, hogy milyen hangulatra vágyik, mégis úgy érezte, hogy sokkal könnyebb és gyorsabb lesz a folyamat, ha valaki fogja a kezét és így remélhetőleg elsőre sikerül majd tökéleteset alkotni. Vélhetőleg az elfogultság beszél belőlem, de mikor megláttam a végeredményt, úgy éreztem, hogy ennél jobban nem is lehetett volna elérni a célt, hogy aki ide érkezik, úgy érezze otthon van, a lehető legnagyobb kényelemben. Az itt dolgozó személyzet kedvességével és szaktudásával mindent elkövet, hogy az illúzió végig fennmaradjon.

Ha  Ti is szeretnétek kellemes, otthonos környezetben formába jönni, látogassatok el a SolenneMed-be, mely a napokban nyitja meg kapuit!

RECEPCIÓ

NAGY KEZELŐ

KIS KEZELŐK ELŐTERE

KIS KEZELŐ 1.

KIS KEZELŐ 2.

ELŐSZOBA

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban