Blog

Jégkrém pálca bútorok

Hogy hogyan lesz a jégkrémből cipőbolt? Szerintem a következő történhetett a TAF jóvoltából:
A dizájnerek szülinapi bulira voltak hivatalosak, ahol a napon felejtett egy kis srác egy jégrémet,  ami ezáltal elolvadt. Majd egyszer csak mellé folyt a magára hagyott torta is, aminek zizi olvadéka beszínezte a jégkrém pálcát. Mivel szülőként unalmas volt a buli, a tervezők kapva kaptak az alkalmon és megolvasztottak még pár jégrémet és beszínezték a többi pálcát is, párat zizi olvadék hiányában nyersen hagytak. Mikor ezzel is kész voltak, fabrikáltak némi rágó maradékkal cuki kis bababútorokat. Mikor meglátták, hogy hirtelen készített bababútor kollekciójuk milyen osztatlan sikert arat a buliban, ahogy hazaértek, rögtön nekiláttak az épp futó cipőbolt projektjükbe betervezni a jégkrém pálca bútorokat. A cipőbolt azóta elkészült és a dizájnipar azóta is a csodájára jár.

Na jó, elég a fantáziálásból. Igazából nyilván nem így történt, de akárhogy is volt, a végeredmény önmagáért beszél, szerintem szenzációs lett.

Név: Camper
Tárgy: Shoe Store
Megrendelő: Malin & Patrik Moreau & Camper
Tervező: TAF, Gabriella Gustafson & Mattias Stĺhlbom
Munkatárs: Lisa Sterner
Fotó: Patrik Lindell
Dátum: 2009

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban