Blog

HÉTVÉGI HÁZ: modern ház szecessziós hangulatban

Az atmos studio szemet gyönyörködtető lépcsője után, melyet előző bejegyzésemben mutattam be, következzen most a lakás többi része!
Csodálkoztam volna, ha csak a lépcső vonul végig két szint között ívesen és semmi más izgalmas nem történik a 2 szinten, melyeket a lépcsőremek összeköt. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van, minden más helyiségben ott hagyta lenyomatát a szecesszió és a régi korok építészete. Az egész épület finoman ívelt vonalai, a belső terek térplasztikái mind mind lenyűgöző egységet képeznek. A növényzet  a legjobb ízléssel kiválasztott és a bútorozás is rendben van, már amennyit érzékelhetünk belőle.
A honlapon videó is látható az épületről. Bár kissé szédítő stílusban készült, mindenkinek javaslom a megtekintését!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban