Blog

HÉTVÉGI HÁZ: tadelakt fal kontra látszó gépészet

Elképzeltem ezt a lakást eredeti állapotában és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a tervezők valami bravúrosat alkottak, hiszen alkalmazkodni kellett egy látszó gerendás mennyezethez és kismillió gépészeti csőhöz. De sikerült végül olyan menő életteret alkotni, ami bármilyen blog, honlap vagy újság címlapján megállja a helyét. Tökéletes összhangban keverednek a színek, a formák, a stílusok és persze a férfi és női elemek. Betű dekor, kristálylámpa, vérnyúl és koponya, na meg bőröndök a hálószobában…
Azt hiszem itt mindenki kedvére bogarászhat és biztos, hogy mindenki talál magának olyan zugot, ahova bevackolná magát egy időre. Én akár hosszabb időre is beköltöznék.

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban