Blog

HÉTVÉGI HÁZ: mediterrán épületek

Mediterrán épületekről szóló bejegyzésemben senki ne keressen magyar példákat, ezek most kizárólag Olaszország Velence tartományában fotózott képek. Vannak közöttük kisebbek, nagyobbak, keskenyebbek, szélesebbek, alacsonyabbak, magasabbak, vannak egymáshoz egészen közel állóak és akad olyan is, melynek gigantikus kéménye van, vagy éppen egy óriási szobor díszíti az elejét. Aki a világítótornyokat, hidakat, tornyokat, templomokat, obeliszkeket szereti, az is talál most kedvére valót, de akit már egy puszta lakóépület is felvillanyoz, szintén nem távozik üres kézzel. A legérdekesebb a ferde torony, melyet egy látszólag egy egyszerű vasrúddal támasztottak a mellette lévő épülethez.
Akinek tetszettek az épületeim, nézze meg mediterrán házrészleteimet, hangulatképeimet és felületeimet is, melyek szintén ezen a tájékon készültek!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban