Blog

Mediterrán hangulatképek

A mediterrán életérzés rengeteg fénykép készítésére szokott sarkallni, ahányszor csak ezeken a tájakon járok. A mediterrán felületekről készített képeim még egész közeli kivágatokat mutattak ezen tájak épített környezetéről. Most egy kicsit többet mutatok meg belőle, majd következő bejegyzésemben még többet, végül eljutva a komplett épületekig, melyek tökéletesen simulnak bele a tájba, környezetbe.
A képeket Velencében, Muranoban és Portogruaroban készítettem jellegzetes és megismételhetetlen részletekről, hiszen ezeket az alkotásokat az idő tette olyanná, amilyenek, teljesen egyedi , utánozhatatlan vizuális élménnyé.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban