Blog

Mediterrán felületek

Mielőtt bárki megvádolna azzal, hogy nem vagyok mediterrán párti, csak glamour, modern, minimál, eklektikus, francia, vintage, loft… és még ezer másik stílus rajongója, jelezném, hogy: DE!
Odavagyok a mediterrán stílusért, életérzésért, épített környezetért, tájakért, emberekért és minden másért, ami ezzel jár. Hogy ezt bebizonyítsam, a következő 4 bejegyzésem a héten mediterránra lesz hangolva és remélem nektek is akkora örömet fog okozni vizuálisan, mint nekem.
Kezdődjön a mediterrán sorozat gyönyörű felületekkel, holnaptól pedig kisebb, nagyobb vagy akár egész alakos épületekkel fog folytatódni. Ez utóbbiak leginkább a Hétvégi ház rovatomban lesznek fellelhetőek.
Felületekre fel, kezdődjön hát a gyönyörködés és vigyázat, nem csak sós levegő korrodálta felületek láthatóak a képeken, becsempésztem pár modern és élő felületet is, de az összhang mediterrán és modern, élő és élettelen között vitathatatlan!

Velence vize…

Műmediterrán…

Retrómediterrán…

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban