Blog

Válassz kabalát a dekoodernek!

Aki rendszerese olvassa blogomat, tudja, hogy benne vagyok a dekooder csapatában is. Mivel péntekenként mindig valami saját projektet teszek fel, ezért úgy döntöttem, hogy most bemutatom nektek azt a három versenyzőt, akik közül az olvasók választhatják ki a következő 3 napban, hogy ki legyen a dekooder design életmód portál világutazó kabalája. A választott számos országban fog megfordulni a közeljövőben és remek fotókkal gazdagítja majd a dekooder facebook oldalát, amik azokon a helyeken készülnek majd róla, ahova utaztatója éppen elviszi útitársnak.

Szavazásra fel, hiszen a szavazók között kisorsolunk majd egy saját, külön bejáratú kabalát! Szavazni a dekooder facebook oldalán lehet a linkre kattintva.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban