Blog

350 nm-es családi ház Törökbálinton-fotók

Van úgy, hogy egy férfi és egy nő teljesen különböző lakberendezési stílust kedvel. Egy ilyen pár szülötte a most bemutatásra kerülő általunk tervezett enteriőr, ahol a minimaliznus elkötelezett híve és a színek szerelmese próbált közös nevezőre jutni. Íme a végeredmény, mely a Családi ház 2010/6. számában 21 oldalon keresztül,  és a 2011/1. számában egy összegző oldalon került bemutatásra.

A lakást egyetlen szín, mégpedig a törtfehér köt össze. A közös terekben a törtfehér türkizzel, drappal, üvegzölddel és füstszínnel egészül ki. A szülői intim szférában pedig a galambkék párosul a semleges színek mellé, mely egy sokkal nyugodtabb szín, ezáltal jobban hozzájárul a pihenéshez.
Az enteriőr világos és napfényes, mely a nagy nyílászárókon kívül a sok törtfehér felületnek is köszönhető. A tér elrendezése szellős, praktikus, csak a legszükségesebb bútorokat és tárgyakat tartalmazza. A minta- és anyaghasználatot a játékosság jellemzi. A kör alakú motívum megismétlődik a tapétán, az étkező székek szövetein és az elszívón is. A formákat tekintve pedig a gömb és henger formák oldják a jellemzően szögletes berendezési tárgyak által létrejövő minimalista hangulatot.

Türkiz nappali.

Türkiz konyha.

Türkiz étkező.

Előszoba.

Vendég mosdó.

Gyermek fürdő.

Üveghíd a nappali dupla légterében.

Füstszínű lépcsőház.

Lila mosókonyha.

Galambkék hálószoba.

Galambkék fürdőszoba.

És végül a törtfehér gardrób.

Köszönet a fotókért F. Tóth Gábornak!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban