Blog

Környezetbarát fura székek

A mai napon 3 ökodizájn ülőkét találtam bemutatásra érdemesnek.
Az első képen a tonkR Apoint fotelje látható. Engem meggyőzött a felfújható gumifotelt imitáló, 2 oldalán újságpapírral bevont székszerűség (fotelnek nem mondanám, mert nekem ahhoz nem elég kényelmes). Leginkább egy skandináv stílusban berendezett nappaliban tudnám elképzelni egy puha bőrkanapéval szemben, annak ellenpontjaként.
A második széket, vagyis inkább fél karosszéket (Arc chair) Tom Reffield tervezte. A szék a másik oldalról nézve leginkább egy fából készült tornásznőre hasonlít, aki éppen szalag gyakorlatot mutat be.
A harmadik képen egy újrahasznosított papírpárnákból készült puha ülőalkalmatosságot láthatunk. Ránézésre nagyon kényelmes, de ülőfelülete alacsonyan van, így csak azoknak ajánlom, akik babzsákfotelből fel tudnak állni komolyabb baleset nélkül.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban