Blog

Lámpa tervezési pályázat 2011

A pályázati anyag a YUNO és a Szarvasi lámpagyár közösen kiírt pályázatára készült Csontos Móni építész barátnőm segítségével. A kírás szerint rusztikus lámpát kellett tervezni modern felfogásban, népi elemekkel ötvözve.
Célunk egy olyan lámpacsalád létrehozása volt, amely egyszerű, gömbölyded formájának köszönhetően bármilyen stílusú vagy funkciójú helyiségben jól mutat. A lámpa tartószerkezete fém, búrájának anyaga üveg, mely színezhető és mintákkal is ellátható. A minták készülhetnek akár savmarással,  de homokfújással, festéssel is. A legegyszerűbb, minta nélküli átlátszó üveg búráktól eljuthatunk egy olyan családig, ahol akár minden búrának más színe és más mintája van. A variációk száma végtelen. A lámpa formája egyszerre friss és fiatalos, így modern, high-tech és indusztriális lakásoknak is szép dísze lehet, de egyszerűségének és hagyományos népi motívumokat felsorakoztató mintáinak köszönhetően rusztikus, klasszikus, eklektikus stílusú otthonokban is tökéletes lakberendezési kiegészítővé tud válni. A lámpacsaládnak számos tagja van, így a kis méretű helyiségekben és a nagy épületekben is egyaránt alkalmazhatóak az egyes elemei.
A dandelion lámpa maga a fény: virágnyelven.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban