Blog

Tetris tükör a FIAM-tól

DEKOR SZERDA:
szerdánként ezen túl azon fogok ügyködni, hogy olyan tárgyakról írjak, amik ötleteket, tippeket adhatnak mindazoknak, akiknek már csak az otthonuk dekorálása maradt hátra. Többnyire külföldi és magyar, híres vagy ismeretlen cégek termékeit fogom az olvasóknak megmutatni, de időnként biztosan előfordul majd egy-két csináld magad projekt is, akár saját, akár a másé.
Ezen a héten úgy alakult, hogy tetris-ben utazom. Kiderült, hogy rengeteg tervezőt ihletett meg a 90-es évek őrülete, a tetris videojáték és a mai napig is sokan felhasználják a játék formavilágát dizájnerkedéseik során. Ma egy tükröt mutatnék meg nektek a FIAM-tól, Julia Dozsa dizájnertől. A tükör nagyon pofás és kreatív, viszont csodát ne várjunk tőle, mert sajnos nem egy darabban fogjuk látni magunkat benne. Sőt, elképzelhető, hogy ha nem tükörsima felületre tesszük az egyes darabokat, akkor az illesztéseknél kicsit meg is törik majd a látvány.
Viszont dekorációnak tökéletes, remélem Ti is így gondoljátok!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban