Blog

Színes tetris polc a Brave Space Design-tól

DESIGN KEDD:
ha kedd, akkor ezentúl bútor vagy használati tárgy lesz terítéken. Mindegy, hogy régi vagy új, híres dizájner szüleménye-e, vagy egy ilyen volt-ilyen lett handmade attrakció eredménye, lényeg, hogy valamitől érdekes legyen.
A mai bútorunkat a Brave Space Design-nak köszönhetjük. Hasonlóan a tegnapi cikkhez, az inspirációt itt is a tetris adta és itt is nagy szerepe van a környezettudatosságnak. Bár a Brave Space Design önmagát zöld cégnek mondja, ezt jelen esetben nem úgy kell elképzelni, hogy újrahasznosított anyagokat dolgoz fel, hanem hogy az új anyagokat olyan kis hulladékkal hasznosítja CNC maróival, hogy cégük ezáltal hozzájárul a fenntartható fejlődéshez. A bútor sokféleképpen variálható. Egész kicsi is lehet és több garnitúra összeépítésével akár szekrénysor méretűre is dagadhat. A korpusz és a hátlap színválasztékát a bejegyzés folytatásában találjátok a tervrajzokkal együtt. A tervrajzok esetében 2,54-es szorzót alkalmazva megkapjuk a cm-ben értendő méreteket, melyek segítségével barkácsolókedvű férfiolvasóim maguknak is készíthetnek egy saját polcot.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban