Blog

Hogyan csináljuk: fenyő komódból elegáns komód

Bár sok-sok saját készítésű bútor és tárgy alakulását fotóztam végig itthon az elmúlt hónapokban, most mégis egy újságból kitépett lapot szkenneltem be Nektek. Sok mindenben meglátom a szépet és néha olyan tárgyakat mentek meg, amikben senki nem hisz, míg el nem készül, de az IKEA-ban vásárolt RAST komódjainkat az első kanyarral vittük le egy nyaralóba, mikor végre tudtunk helyette saját tervezésű bútort csináltatni. Pedig, ha tudtam volna, hogy a fotón látható végeredményt is kihozhattuk volna belőle…
Most nem írom, le, mi hogy készül a folyamat során, hiszen az InStyle magazin ezt már megtette helyettem, viszont arra buzdítanék minden kedves fenyőbútor tulajdonost, hogy ha unják a fenyőt, próbálják ki a cikkben leírtakat, hiszen nincs mit veszíteni, ha nem sikerül az átalakítás, legfeljebb vesznek egy új RAST komódot 5.490.-ért az IKEA-ban!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban