Blog

JÁTÉK! Nyerjetek konyhát a kisfiamnak!

Ha  jövő keddig ide kattintotok, és a kép alatt belájkoljátok a picike fiamat, amint szotyis perecet eszik a macsali konyha tetején, akkor nagyon jó fejek vagytok és ígérem én is az leszek.
Cserébe azt tudom felajánlani, hogy aki a blogomra kommentel, ide a cikk végére és a kommentbe megírja, hogy milyen témáról olvasna szívesen már régóta, de esetleg nem volt még ideje utánanézni, vagy nézte csak nem találta a neki kedves témát a neten, akkor kisorsolok egy szerencsést közülük és megírom neki az „álomcikket”. Jó ajánlat?

Megígérem, hogy jövő héten igazi játék is indul, ahol névre szóló, családi emlékek megőrzésére szóló otthonszépítő dekorációs tárgyakat lehet majd nyerni, de persze csak azok között sorsolunk, akik most nekem segítenek. Na jó, csak vicceltem. Mindenki aki eleget tesz a játékban kiírtaknak nyerhet majd. Ez a mostani kérés mindösszesen csak egy aprócska szívességkérés a részemről. Köszi mindenkinek, aki segít!!!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban