Blog

Asztal, ahogy akarod

Kicsit sok a munka mostanában, ami egyrészt nagyon jó, másrészt viszont nem annyira jó, és ezt a blog szempontjából értem. Örülök, ha 3 naponta fel tudok tenni valami érdekeset. De hogy lássátok, hogy törődöm Veletek, megmutatom Nektek ezt a helyes kis fából faragott színes asztalkát, amit akár naponta át lehet alakítani és nem is kell mindig legfelülre tenni a legszélesebb kerek elemet. Ideális kreatív elfoglaltság olyan időszakokra, amikor 1 hétig megállás nélkül zuhog az eső például. Ezt a kis bútorremeket Mia Hamborg találta ki Nekünk.
Ami pedig a munkát illeti, hamarosan felkerül a blogra egy izgalmas, hangulatos, színterápiával ellátott alagsori buli zóna látványterv anyaga. Elég sürgős megbízás volt, így az is lehet, hogy hamar a fotózható állapothoz is elérünk.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban