Blog

Dolce Vita a Quattro Mobiliben

Vrábel Krisztina, a Dolce Vita gasztroblog írója és ugyanezen című könyv szerzője szombaton a Quattro Mobili budaörsi üzletében járt, ahol a boltba betérő bútorok szerelmeseit egy igen-igen finom szicíliai édességgel kínálta (a receptjét itt találjátok), majd pedig a könyvét dedikálta. A hangulat remek volt, Ali baba órákon át szuperül érezte magát, mint ahogy az utolsó képen látni fogjátok. Részéről ez idő alatt csak annyit lehetett hallani, hogy: – NYAMI! Majd miután elfogyott a süti azt, hogy: – AJAJJ! AJJAJJAJ!

Ne felejtsétek, még márciusban is lehet tőlem kérdezni a QM facebook oldalán. Színekkel és lakberendezéssel kapcsolatos problémáitokkal keressetek nyugodtan itt! Az eddigi kérdésekre adott válaszokat is itt láthatjátok képekkel illusztrálva.
Osszátok meg a bejegyzést, hátha valamelyik bajba jutott otthonteremtő rokonnak vagy barátnak jól jönne ez a lehetőség!

S mivel a finom édesség elfogyott, így ez a kedves és szórakoztató úr a töltelékestálat vette kezelésbe. Megértem, mert én is ezt tettem és nagyon keveset hagytam neki. De azért annak örülök, hogy a Ali baba teájára nem vetett szemet. 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban