Blog

Trendlakás-on Giannival

Tegnapelőtt egy év kihagyás után, az esti babafürdetés és altatást helyett az egyik nagymamára bíztuk a bébiket és kirúgtunk a hámból Pepével.
2 tiszteletjegy a Trendlakás sokoldalú rendezvényére, beszélgetés a helyi csapattal, Nagy Ágotával az Orlandótól, majd Giannival, akivel együtt indultunk haza (ő Olaszországba haza, mi haza haza) és máris boldogan hajtottuk álomba fejünket. Ha legközelebbi hasonló rendezvény idején ráértek, menjetek Ti is, csak ajánlani tudom!

A meghirdetett program:

Az érkezés pillanata.

Gyors pillanatkép a 2 szintes áruház legnagyobb kanapéjáról.

A penthouse még világosban. A háttérben Giannit kényeztetik egy masszázsfotelben.

A nasik még egyben. Sajnos csak azoknak jutott, akik az elsők között mentek be, mert pillanatok alatt elfogyott minden, jó magyar szokás szerint.

A Milora stúdiója a penthose egyik helyiségében.

Közeli képek a függönyre tehető csingilingikről.

A penthouse fedett tetőterasza alkonyodófélben.

Olasz estre olasz zászló párnákból.

Olasz hangulat.

A penthouse immár este.

Az est háziasszonyával, háttérben Giannival.

Nem tudom ezt a képet ki csinálta és honnan csinálta, de egy igai jó kis paparazzi fotó. A kedvencem. Lebuktam.

Az est díszvendégével, Giannival, aki megígérte, hogy interjút ad nekem, amit majd a dekooderen olvashattok. Cserébe csak el kel menni az éttermébe. Hihi.

Közös konyhatervezés Giannival. Egy élmény volt.

Muszáj volt a telefonommal lefotóznom a Bonbonettis dobozban való konyhatervezős projektet. Nem gyakori látvány.

Tündivel a mindig színes, mindig rasztás amazonnal, aki a helyi csapat oszlopos tagja és akinek a jó kis képeket köszönhetjük. Be nem állt a szánk, csoda hogy ez az egy kép sikerült. Ja és rózsaügyileg összeöltöztünk, nem tudom, figyelitek-e?

Esztivel, az est háziasszonyával. Jó kis telibevakuzott arcok, mi? Eszti és Tündi keresett fel már több, mint egy éve, hogy legyek a cég „arca”. Na persze nem a fejemmel, hanem a cikkeimmel.

Nagy Ágotáva, az Orlandótól, akivel valaha együtt dolgoztunk. Nagyon jó volt beszélgetni, főleg, hogy annak idején kevesebb alkalom és idő jutott rá munkadőben.

És végül az est fénypontja: Gianni ír, csak nekem! Imádom az olaszokat, Olaszországot, az olasz kaját, Giannit eddig is imádtuk, de megismerve élőben is kedves és közvetlen lényét, most még jobban imádjuk!

Ezt művelte nekem:

Remek móka volt. Remélem ezentúl gyakrabban el tudunk szabadulni otthonról egy-egy este Pepével, gyerkőcöket nagymamákra bízva…

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban