Blog

Magyar világsiker – Kis Péter borászata az 1. helyezett

Magyar világsiker – Kis Péter borászata az 1. helyezett a világ leglátogatottabb építész portálján, az  archdaily-n!
Bár a hír, nem a legfrissebb a hírpiacon, de nagyon zavarna, hogy ha nem láthatnátok Ti, kedves olvasóim, amennyiben esetleg még nem futottatok össze vele eddig a neten.
Nem kívánok hosszasan értekezni róla, hiszen minden ott van az archdaily-n, inkább csak örülök, hogy pár hónapja Ligetvári István építész barátommal egymástól függetlenül felfigyeltünk erre az épületre és karöltve dicsértük. Akkor még nem sejtettük, hogy ez lesz a vége.
Ez az borászat mindent magába foglal, amit a modern kori építészet magába tud foglalni és mindezt úgy teszi, hogy a formája kompakt, követi a terepviszonyokat, tájba illő motívumokat használ és időtálló anyagai nem rínak ki a környezetből. Nem is magyarázom tovább, egyszerűen szép! Csupa olyan forma, anyag és megoldás, amit mi is nagyon szeretünk alkalmazni a terveinken: látszóbeton, nagy üvegfelületek, perforált, mintázott fémlemez előtét fal…, egyszer talán azokat a terveket is fel tudom majd tenni a bogra. Én csak remélni tudom, hogy az ilyen típusú épületek szaporodásnak indulnak a nem túl távoli jövőben!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban