Blog

Játék: nyerj gyertyákat a Quattro Mobili jóvoltából!

Aki olvassa a blogot, tudja, hogy a Quattro Mobili belsőépítész szakértője lettem a minap, és tudja azt is, hogy 3 nem akármilyen filmet is forgattunk, amelyeket megnézhettek a Quattro Mobili facebook oldalán (itt, itt és itt). Mindezt pedig azért írom, mert a nyeremény a videók szereplői voltak. Ezek a gyertyák tehát nem akármilyen gyertyák, ha szabad így fogalmaznom, hanem: HÍRES GYERTYÁK, melyeknek értéke meghaladja a 20.000 Forintot (vagy talán még a 30-at is és legalább 4 kiló). Azonban azzal a lendülettel, ahogy kicsomagoltuk őket, egyúttal ki is vontuk őket a kereskedelmi forgalomból. Viszont itt jöttök Ti a képbe, játékos kedvű olvasók: MEGNYERHETITEK MIND!

– Nincs más dolgotok, mint lájkolni bal oldalon a dobozban a blogomat (itt is megtehetitek),

– ugyancsak rajongójává válni a Quattro Mobilinek itt,

– és megírni kommentben a facebookon itt, hogy akarjátok őket! Mindenképp írjatok, a könnyebb összeszámolás végett, nehogy kimaradjatok a játékból, mert olyan jó fejek vagytok, hogy vagy egyik, vagy másik, vagy mindkét oldalt már belájkoltátok!

A sorsolás 2011 február 23-án este 20.00 órakor lesz. Sok szerencsét és megosztást mindenkinek, mert a megosztókat 2x írjuk a listára, főleg, ha oda is írják a kommentbe!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban