Blog

Piros-fekete-fehér enteriőrök

A fekete és fehér szín klasszikus, soha el nem múló, soha divatból ki nem menő, egyértelműen olyan színek, melyek soha nem lesznek avittasak, nem lesz ciki vagy kínos egy fekete-fehér enteriőrben lakni. A kérdés csak az, hogy a tulajdonos meddig képes elviselni a „színtelenséget”. Talán az egyik legszebb, legizgalmasabb kombinációt a pirossal alkotja ez a színpár, hiszen a piros egy dinamikus, élettel teli szín. Az emberek vagy szeretik vagy nem, de a hatása letagadhatatlan és mivel egy alapszínről beszélünk, az sem kétséges, hogy a piros szín sem tartozik azok közé a színek közé, melyek pillanatok alatt lekerülnek a trend terítékről.
Én személy szerint nem laknék benne, de másnál szívesen időznék piros-fekete-fehérben, hogy kicsit felpörgesse a hétköznapjaimat, hogy aztán haza jöhessek megpihenni a tengerkék árnyalatok közé.

Forrás 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban