Blog

300 munkaórás székpályázat

Észre sem vettem és máris betoppant a 300. bejegyzés! Minden századikról megemlékezem, így ez most sem történhet másképp!
Itt a remek alkalom, hogy bemutassam Csontos Mónikával, látványtervező virtuóz barátnőmmel közösen készített legutóbbi pályázatunkat, melynek eredményhirdetése a napokban megtörtént, így most már nyugodtan feltehetem a blogra a Basic-Octogon által közösen meghirdetett székpályázatra tervezett AFTER IMAGE fantázianévre hallgató székünket. A szék formáját tekintve a már jól bevált és abszolút ergonomikus vízesés formát követi, de mindemellett a hagyományos embertartó funkcióján kívül kapott egy új társfunkciót is, ez pedig papír alapú emlékeink elhelyezhetősége a háttámlában, melyet akár naponta, akár évszakonként, akár ünnepnapokon, vagy csak épp hangulatunkhoz igazíthatunk. A nőn is sokat dolgoztunk, szóval akinek tetszik vagy a szék, vagy a nő vagy mindkettő, nyomjon egy Tetsziket akár itt, akár a Facebookon, örülni fogunk neki Mónival! Móni honlapját egyéb munkáival itt találjátok!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban