Blog

kamkam színes ruhás és egyéb bútorai

Szeretem a bájos bútorokat és a kamkam bútorai bájosak. Egyeseknek kicsit cukormázasnak tűnhet, nekem puhának, melegnek, otthonosnak hat a kollekció egy-egy darabja. Hát hiába, a szép ruhák és a szép bútorok külön-külön is elvarázsolnak, de így együtt igazán kedvemre valóak. A bejegyzés további részében bemutatom még jó néhány ötletes, szép és letisztult bútorát is a szöuli, 3 tagú dizájnercsapatnak, akiknek hitvallása akár az enyém is lehetne.

„We are in the dark, made of millions of colors. Our dream is to have the time and space to conceptualize, construct and share whatever comes to our minds.
We want to transform all this darkness to show every single one of its colors.”

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban